Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

0
Onbeperkt
Flux-Furniture

Wat ooit als een afstudeerproject aan de TU Delft in 2008 begon, is nu het succesvolle en innovatieve bedrijf Flux Furniture; een internationaal bedrijf met een portfolio van indrukwekkende klanten. Het originele idee was om de klapstoel een comeback te laten maken en dit resulteerde in de opvouwbare Flux Chair. 

De naam Flux is ontstaan uit de twee Engelse woorden "Flexible Luxury" maar ook door Flow vanwege de vloeiende lijnen in de designs van Flux Furniture.

De twee Nederlandse designers, Douwe Jacobs en Tom Schouten, houden van designer meubelen en dingen die simpel, flexibel en duurzaam zijn. Al deze elementen worden verwezenlijkt met de Flux Chair. Het volledige assortiment van Flux Furniture is vooral gericht op de evenementen markt en is de perfecte oplossing voor vele bedrijven op zakelijke evenementen.Weergave:


Bezig met laden...
Flux Chair
€ 109,00 *

Prijs per stuk

Flux Chair Junior
€ 59,00 *

Prijs per stuk

Flux Chair kussen
€ 39,00 *

Prijs per stuk

Flux Coffee Table Big
€ 319,00 *

Prijs per stuk

Flux Coffee Table Small
€ 219,00 *

Prijs per stuk

Flux Column
€ 319,00 *

Prijs per stuk

Flux Counter
€ 549,00 *

Prijs per stuk

Flux Pillar
€ 219,00 *

Prijs per stuk

Flux Plumo 60
€ 89,00 *

Prijs per stuk

Flux Plumo 80
€ 129,00 *

Prijs per stuk

Flux Plumo Wall
€ 59,00 *

Prijs per stuk

Het begon allemaal met de Flux Chair. De opvouwbare Flux Chair combineert een innovatieve en slimme manier van vouwen met een geweldig design. De stoel is gemakkelijk op te bergen, gemakkelijk te vervoeren en ook nog eens weerbestendig waardoor de Flux Chair ook buitenshuis gebruikt kan worden.

De designwereld bekroonde dit innovatieve product met de Grand Design Award “Product van het jaar 2011”. De Flux Chair kan zonder gereedschap opgebouwd worden, is sterk genoeg om een persoon te dragen en licht genoeg om door een persoon gedragen te worden als een handige flatpack.

Inmiddels is het assortiment van Flux uitgebreid tot een collectie van meubilair, dat vooral voor evenementen geschikt is. Tafels, stoelen, krukjes, koffietafels of zelfs een iPad display; het is nog nooit zo eenvoudig geweest om meubelen mee te nemen naar evenementen.

Wil je als bedrijf een persoonlijke touch? Geen probleem! Een leuke extra voor merken is dat hun logo´s direct op de meubelen van Flux afgedrukt kunnen worden. Bovendien zijn alle producten van Flux gemaakt van 100% recyclebaar polypropyleen, dus weet je dat je als bedrijf ook milieuvriendelijk bezig bent.