Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Subcategorieën
0
Onbeperkt

Speciale terrasverwarming voor de horeca... 

Wij hebben elektrische terrasverwarming en gas terrasverwarmers om zowel in de zomer als in de winter optimaal te profiteren van uw terras. Onze modellen horeca terrasverwarming zorgen ervoor dat uw klanten en personeel het door het gehele jaar comfortabel hebben.
Terrasverwarming zorgt gegarandeerd voor een hoger rendement van uw terras! Dit is ook te lezen in onderstaand te downloaden onderzoek. Wij werken uitsluitend met topmerken terrasverwarming!

Een verwarmd terras is met het huidige rookverbod in de horeca een absolute must geworden. 
De horeca ondernemer wordt gedwongen maatregelen te nemen om het de roker naar zijn zin te maken.
 Wij van terrastopper bieden vele mogelijkheden voor het verwarmen van een bestaand of nieuw aan te leggen terras en denken graag met u mee!

https://32425.static.securearea.eu/Files/2/32000/32425/FileBrowser/afb/onderzoek-terrasverwarming-gemeente-amsterdam.pdf


Weergave:

Terrassen met terrasverwarming voller!

Met de terrasverwarming aan is het voller op een terras, zeker als het kouder is dan 16 graden. De grote terrassen gebruiken de verwarming wanneer ze denken dat dit nuttig is. In de avonduren in het zomerseizoen en bij een temperatuur onder de 16 graden halen deze terrassen met verwarming een voordeel ten opzichte van de terrassen zonder verwarming.

Terrasverwarming goed voor de omzet

In het onderzoek is ook onderzocht of er een relatie bestaat tussen het bezit van een terrasverwarmer en de omzet. Hieruit is gebleken dat een ruime meerderheid van de horecaondernemingen (81%) met een terrasverwarmer meer omzet genereert dan horecaondernemingen zonder terrasverwarmer. Ook geven de ondernemers die in het bezit zijn van een terrasverwarmer zelf aan dat de terrasverwarming zorgt voor meer omzet.