Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

0
Onbeperkt

Terrasverwarming koopt u omdat...?

Een terrasverwarmer koopt u wanneer het nog net iets te koud is om buiten te zitten of om onder uw veranda of patio te vertoeven. Horeca kiest voor terrasverwarmers om hun gasten het aangenamer te maken en om omzet te vergroten.
 
Ons assortiment kent alleen de beste infrarood terrasverwarming en terrasverwarmers op gas. Gerenommeerde merken zoals Solamagic infrarood verwarming, Burda terrasheater, Enders patio heater en Schwank gas terrasverwarming. De beste merken hoofdzakelijk van Duitse kwaliteit! Met bijbehorende deskundigheid en service ook na uw aankoop.


Weergave:

Welk type terrasverwarming past bij uw situatie? 

Bij het kiezen van het juiste type terrasverwarming spelen verschillende factoren een rol bij het nemen van de juiste beslissing. Zo kunt u kiezen voor inbouw infrarood verwarming, patio heaters, korte golf infrarood terrasverwarming, lange golf infrarood wand heaters en gas terrasstralers.
 
Wanneer uw terrasverwarmer flexibel moet blijven om zo op elke gewenste plek een korte golf infrarood heater te plaatsen kun u kiezen voor terrasverwarming op een statief.
Wilt u liever de terrasstraler inbouwen in uw plafond dan kunt u kiezen uit korte golf terrasverwarming of lange golf.
 
Patioheaters op gas zijn eveneens flexibel en op elke gewenste plek neer te zetten. Deze zijn verkrijgbaar in zowel gas als elektrische heaters.
 
Wilt u liever de terrasstraler op een vast punt bevestigen kiest u dan voor wandheaters. Bijbehorende verwarmers zijn er in de technieken infrarood terrasverwarming en gasheaters.
 
Verwarming onder uw parasol creëert u met parasolheaters van de beste merken Solamagic of Burda. Deze merken hebben meerdere mogelijkheden voor het monteren van de terrasverwarmer onder uw parasol.

Welke verwarmingstechniek kies ik voor mijn terrasverwarmer?

Heaters zijn er in verschillende technieken. De eerste keuze is of de voorkeur uitgaat naar elektrische terrasverwarmer, zoals infrarood verwarming of een gasheater. Een terrasverwarmer op gas heeft veelal een hoger vermogen, toch werken infraroodheaters efficiënter dan heaters op fossiele brandstoffen. Meer uitleg hierover treft u hier aan met alle voor- en nadelen.